söndag 23 juli 2017

Dag 0 - Skottland - avresa

Söndag 23/7-17
Igår hade vi öppet hus och veckan har gått åt att göra i ordning inför det. Och så plötsligt var det bara söndag och vi skulle åka på kvällen, hjälp hur skulle detta gå? Vi hade inte ens hunnit fundera på resan och så vi börjar en rätt kaotisk packning på morgonen. Rätt snart får vi läget under kontroll, men det tar lite tid att ladda batterierna i alla apparater, göra plats för foton i telefoner, kameror och dropboxen och göra backup på allt gammalt.

Så småningom faller bitarna på plats och vi åker hemifrån tidig kväll.

Vi var lite sena att boka parkering på flygplatsen så det fanns bara platser i det dyraste området så Linas pappa körde oss till istället.

Allt gick smidigt och min största oro var att om vi skulle komma fram med det ökända Ryanair. Oron visade sig obefogad och även om vi var några minuter sena med boarding så var de ett under av effektivitet.

Vi tog en taxi till ett hotell vi bokat i östra Edinburgh och undrade lite hur det skulle gå att köra på vänster sida? Vänstertrafiken var lite skrämmande i mörkret ut från flygplatsen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar