söndag 23 augusti 2009

Menageriet

Våra dvärgsilkeshöns
En alltför vanlig syn tycker nog grannarna som tvingas bromsa för ankorna på vägen


Tröskning av rågen på andra sidan vägen
Assistenterna kollar in senaste djuren som flyttat in - de fick brått bort kan jag lova...


Detta foto kan vi använda som utpressning av kattjagarvalpen Ulla, här har hon däckat med en av assistenterna...
Ikväll fick vi besök av det ovanligare slaget, en liten ödla

3 kommentarer:

  1. Det har hänt rejält med saker se jag åkte kan jag se. Vissa rum ser ju nästan färdiga ut. :P Fortfarande lika nöjda med centraldammsugaren? Hur gjorde ni med spisen i slutändan. Kunde int riktigt luska ut hur det blivit när jag tittade på bilderna. Blev det så att ni fräste ut spår för fötterna? För det ser ju ut som de är igenfyllda i framkant.

    Verkar ju som ni slipper skaffa pärlhöns. Ankorna kanske är ännu bättre på jobbet att sänka hastigheten. De är långsammare på att avlägsna sig från vägen. De är tyngre om man kör på dem, så bilskadorna borde bli större och de låter inte lika förbannat mycket. :)

    SvaraRadera
  2. Jag vill gärna hjälpa till på distans och beställer därmed ett flertal ankor för frysen. Inger

    SvaraRadera
  3. Skarek: Byggfirman fräste ner hela planet och putsade ovansidan jämn och borrade in armeringsjärn i underkant. Vi lägger sågad och polerad sten på ovansidan av muren.

    Inger: Du kan händelsevis inte tänka dig några "assistenter" i frysen istället? Det vore en ännu större hjälp! Hoppas inte Lina läser detta...

    SvaraRadera

En sista nationalpark innan färjan hem

Jag sover normalt bara 7 timmar så jag vaknade pigg kl 5. Internet har varit mycket, mycket bra i Estland, Lettland och Litauen, men Polen h...