lördag 30 mars 2013
Som grisar
Påskaftonen bjöd på brödbakning. När jag knådade ihop degen klagade jag för Lina för att degen var så våldsamt motsträvig. Jag tyckte inte jag hade mer degvätska än vanligt, men det måste jag ändå haft för bröden blev helt groteskt stora, jag fick dela dem i 4 delar för att få ner dem i de största påsarna vi hade hemma, 5 liters. Fluffiga, goda och fina förutom stora, jag blev väldigt nöjd.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
En sista nationalpark innan färjan hem
Jag sover normalt bara 7 timmar så jag vaknade pigg kl 5. Internet har varit mycket, mycket bra i Estland, Lettland och Litauen, men Polen h...

-
Vid denna årstiden pratar biodlare mycket om att fodra bina. Det finns många olika sätt att se på foder, både ur biodlarens och binas synvin...
-
Nu försöker vi få till försvinningsreden där man kan ta ut äggen framtill. Vi byggde en proptyp för två veckor sedan men hönorna har int...
-
Den nordiska växtgenbanken Nordgen ger varje år privatpersoner möjlighet att köpa en lite mängd frö, lökar eller potatis av sorter som de fö...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar