Vi skaffade en bakmaskin i början av hösten. En nackdel är att det är omöjligt att äta den gamla torra skalken när det finns nybakat bröd så våra grisar blir serverade gårdagens hembakade bröd numera. Men det faller dem inte riktigt i smaken, de slickar helt rent innan de ens tittar på brödet och ibland vill de riktigt förnedra det och trampa ner det i gyttjan innan de smakar.
Fast de säger att de är helt oskylda till sånt!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
En sista nationalpark innan färjan hem
Jag sover normalt bara 7 timmar så jag vaknade pigg kl 5. Internet har varit mycket, mycket bra i Estland, Lettland och Litauen, men Polen h...
-
Vid denna årstiden pratar biodlare mycket om att fodra bina. Det finns många olika sätt att se på foder, både ur biodlarens och binas synvin...
-
Nu försöker vi få till försvinningsreden där man kan ta ut äggen framtill. Vi byggde en proptyp för två veckor sedan men hönorna har int...
-
Vi hade en reservdag på fjällstationen för topptur ifall vädret hade varit dåligt igår. Nu var det inte det och denna dag valde vi att gå en...
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar