söndag 24 maj 2009

IKEA, värme & flykten till Polen!

Idag är det Olof som skriver från Linas konto eftersom hon råkade vara inloggad på datorn. Igår bodde vi på IKEA. Trots att vi var där 20 minuter efter att de öppnat tog det över 3 timmar innan det blev vår tur att beställa kök. Nåja, efter 5 timmar hade vi beställt och körde hem i panik eftersom vi hade en tid att passa, nämligen flyget till Krakow... Så just nu befinner vi oss i Polen på semester och hoppas att inte några inbrottstjuvar läser bloggen. Å andra sidan, huset vaktas av både vaktdjur såsom "Brunolf" och hantverkare, även idag och under resten av veckan.

Igår var byggfirman på plats igen och gjorde färdigt takstolarna och började fönsterbyte på ovanvåningen. Det känns bra när vi nu kommit till stadiet att bygga istället för att riva.

I fredags hade vi rörläggaren på plats och gick igenom i detalj vilka element som ska sitta var och räknade effekten på dem. Vi får en sammanlagd maxeffekt på elementen på 18 kW och det bör ju räcka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sista nationalpark innan färjan hem

Jag sover normalt bara 7 timmar så jag vaknade pigg kl 5. Internet har varit mycket, mycket bra i Estland, Lettland och Litauen, men Polen h...