torsdag 23 juli 2009

Det är kört!

Ja alltså diskmaskinen hade kört klart i morse. Våra kalkiga glas som inte blir rena längre efter 3 månader med kalkvatten och ingen bra diskplats blev skinande blanka! Men inkopplingen av diskmaskinen var inte smärtfri, vi lyckades få in den i pumprummet och ska man sammanfatta pipandet och felmeddelande den gav ifrån sig så skulle ingenjören ha lyssnat på blondinen så hade det blivit rätt från början...

Så det var faktiskt så att IKEA-köket dök upp igår. Pappa och jag kollade noga igenom leveransen och allt verkade vara med, ett par skadade kollin blev antecknade på förarens fraktsedel.

Igår var elektrikern hos oss och började förbereda elinstallationen. Igår var även rörläggarfirman och började installationen av värmeelementen. Så det är nog inte kört trots allt.

1 kommentar:

  1. Olof och Lina, ni är verkligen på "G". Jag följer er blogg med stort intresse. Har ni semester nu eftersom renoveringen verkar gå i en rasande fart?

    Hilsen Eva, som också hoppas hitta ett hus snart

    SvaraRadera

En sista nationalpark innan färjan hem

Jag sover normalt bara 7 timmar så jag vaknade pigg kl 5. Internet har varit mycket, mycket bra i Estland, Lettland och Litauen, men Polen h...