onsdag 19 juli 2023

Träffar Linas syskon med familjer

Första natten i ombyggda bilen gick relativt bra. Jag vaknade mitt i natten och insåg att jag druckit alldeles för lite efter burgaren. Men med den nya sänglösningen kom jag inte åt några glas, och min vattenflaska var nerpackad under där Lennart sov, efter en stund kom jag på att i soporna från McDonalds hade jag en tom juice-flaska, den kunde jag fylla vatten i. Lärdom: Packa fram det som kan tänkas behövas innan vi bäddar på kvällen, sedan är det svårt att röra sig och att komma åt.

Direkt när vi vaknade gick Lina en hundpromerad medan jag packade undan sänglösningen. Sedan körde vi till Biltemas parkering och åt frukost, innan ett ett snabbt shoppingbesök där. Vi behövde en slang och en förlängningssladd bland annat.

Från Värnamo körde vi och hälsade på Linas bror och tillbringade dagen med dem. Lina har badat alla dagar utom två i sommar och såklart behövde hon hon bada idag också. Linas bror med barn var inte svårövertalade trots att det var rätt kallt i luften. 18 grader i vattnet gissade hon.




Efter en trevlig eftermiddag körde vi vidare till Linas pappa i Linköping och passade på att sammanstråla med Linas syster med familj och Linas moster. Det blev en fin kväll.

Vi sov på garageuppfarten i Linköping, denna gång lite bättre förberedda med saker framplockade inför natten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En sista nationalpark innan färjan hem

Jag sover normalt bara 7 timmar så jag vaknade pigg kl 5. Internet har varit mycket, mycket bra i Estland, Lettland och Litauen, men Polen h...